Blog post

Nationaldagsfirande

juni 7, 2018

Hej på er!
Igår var ju Sveriges nationaldag och jag tog tillfället i akt att för första gången använda Melinas gula hårband :) Till det fick hon ha sin nya randiga blus och ett par beiga leggings. Hon var så fin!

blus – H&M / leggings – next / hårband – wish

Vi gjorde inget speciellt, var hemma och fixade lite. Mannen städade och jag och Melina var ute och pysslade med trädgården lite. Jag passade även på att baka sifferbottnar i mördeg som jag frös in. A fyller 30 år den 17 juni så tanken är att han ska ha med sig en sån siffertårta till jobbet. Får visa bilder när den är klar och kanske också recept på den.

Framåt kvällen grillade vi och satt ute och åt – så härligt. Till efterrätt gjorde jag det enkelt för mig och slängde ihop lite marängswiss. När Melina somnat för kvällen passade jag på att handla lite presenter på nätet, så minst sagt en produktiv dag men med utrymme för umgänge och vila.

Såhär är det alltid med Melina när hon ser något ätbart :P / This girl is always this excited about edible things.

Idag är det marknadsafton i stan så vi ska ta oss dit och kolla vad som finns. Måste även inhandla en klänning till Melina som hon ska ha på Bajram (bosnisk högtid). Jag beställde några klänningar till mig igår så hoppas en av dom passar, haha.

Önskar er en fin dag ♥

🇺🇸 In English

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post