Blog post

Sommarkläder till bebis

juni 4, 2018

Jag älskar verkligen bebiskläder! Det finns så mycket sött, gulligt, tufft, ja till och med elegant till de små. Man kan välja och vraka bland utbudet och skapa olika stilar och det är så roligt tycker jag. Melina har storlek 74 just nu och vi behövde fylla på med lite nya sommarkläder. Jag tycker H&M har bra utbud av barnkläder och det är inte så dyrt heller. Jag är inte riktigt för att lägga ner en förmögenhet på kläder som de ändå använder en så kort tid. När de kan ha en storlek en längre tid, då är det mer lönt med något bättre kvalitet :-) Det här beställde jag till vår lilla tjej. Jag hade med en uv-baddräkt också men den restades då den tydligen tog slut.. dåligt tycker jag!

Sandalerna är en aningen för stora än, men de växer hon i under sommaren. Jag tog storlek 18/19. Sen blev det två bodys (i linneformat), två solhattar, en blus, 2 par bomulls shorts, 1 par vita denimshorts. För lite svalare sommardagar köpte jag även två par tunna strumpbyxor.

🇺🇸 In English

1 Comments

  • electrical

    mars 21, 2019 at 13:04

    Hi there! I just want to give an enormous thumbs up for the great data you’ve here on this post. I might be coming back to your blog for more soon.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post