Blog post

Mattermos

maj 31, 2018

I och med att Melina äter mer ”riktig” mat till både lunch och middag så har jag börjat ta med mig mat när vi ska iväg. Att enbart köra på burkar och klämmisar blir ju rätt dyrt i längden så därför lagar jag en del mat till henne. Jag förvarar oftast den maten i glasburkar men när vi ska iväg är det smidigt att ha maten i en mattermos, antingen varm eller kall. Nu när vi haft så höga temperaturer i Sverige är det extra viktigt att förvara maten rätt tycker jag. Jag valde att inhandla den här söta mattermosen från Skip Hop. Den finns att köpa HÄR för den som är intresserad. Enhörningsmotivet är slut men det finns andra att välja mellan :-) Den håller maten varm/kall i upp till 5-7 timmar. Med följer också en så kallad ”spork”, alltså en gaffel och sked i ett.

Inlägget innehåller en affiliatelänk.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post