Blog post

Min första mors dag

maj 28, 2018

Hej på er!
Igår var det ju mors dag och det var stort för mig. Eftersom jag älskar att göra tårta så tar jag varje tillfälle i akt att baka en :D den här gången blev det en hjärtformad tårta med rosmönster som jag spritsade med marängsmörkräm. Fyllningen bestod av lemoncurd och hallongrädde – mycket gott. Recept på tårtan kommer i ett separat blogginlägg. Dagen började med att jag fick frukost på sängen av mannen och sedan gjorde vi oss iordning och begav oss till gallerian. Tanken var att jag skulle välja ut en present där men jag hittade inte riktigt något som föll mig i smaken. Istället köpte vi en leksak till Melina, rosor till mig och så lite grejer vi behövde för att fixa vår gräsmatta :-) 

När vi kom hem kom mina föräldrar på besök så vi fikade med dom och efter att dom åkt hem gick vi ut för att gödsla och så nya gräsfrön på vår gräsmatta där det tidigare gräset inte riktigt tagit sig. Melina nattades och somnade vid 21 vilket inte är optimalt, men det var för att hon somnade när vi var ute vilket var alldeles för sent (runt 18) och då är det kört med tidig läggning.. dock sov hon hela natten så vi klagar inte. Vaknade bara vid fem, fick en flaska ersättning och sov vidare till 9.20 :D I alla fall, efter att hon somnat slötittade vi på TV och åt ostbricka med jordgubbar och vinddruvor. En bra dag helt klart ♥︎

🇺🇸 In English

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post