Blog post

Melina 6 månader

maj 18, 2018

Det är så surrealistiskt att tänka att min bebis hunnit bli 6 månader. Ett halvår liksom. Hon har börjat bli en riktigt rolig prick som är supersocial och riktigt babblig. Det har också blivit SÅ mycket enklare med henne gällande i stort sätt allt. Jag kan ta henne med mig vart jag än går och det funkar bra, hon vill sitta/ligga i vagn och är allmänt nöjd med tillvaron, innan ville hon helst komma upp hela tiden. Med sömnen har det skett störst framsteg faktiskt. Numera somnar hon själv med mig i närheten, ibland klappandes på henne, i egen säng. Hon tar också napp vilket har underlättat något enormt! Det här med att hon ammades till sömns har alltså brutits vilket är så skönt och numera ammar vi kanske 2 gånger om dagen. Melina äter mer mat och får såklart ersättning och även välling som sista mål till kvällen.

Såhär ser det ut för Melina i dagsläget:
 Hon jollrar något oerhört med diverse olika ljud. Mest populärt än så länge är dock ma-ma-ma :-)
♥ Hon har fortsatt att älska allting som vi erbjudit, både hemlagad och köpt mat.
 Melina sover i stort sätt hela nätter (med några undantagsfall)
 Hon älskar pussar och kan riktigt ligga och mysa när man pussar på henne.
 Hon somnar återigen i vagn och i bilen när hon är trött.
Melina börjar bli duktigare på att hålla sin flaska själv.
♥ Hon sitter inte upp helt själv men med stöd funkar det riktigt bra, speciellt i hennes tripp trapp.

🇺🇸 In English

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post