Blog post

En liten present

maj 5, 2018

När vi var och hälsade på Melinas farbror och hans sambo så fick hon en liten present av dom. Så gulligt och verkligen fina saker! Koftan är från newbie och så fick hon bokstavsmuggen med tillhörande lock från Design Letters. Melina har ju skålen så muggen var näst på tur att införskaffas. Snart när hon börjar äta mer ”plockmat” så ska vi också köpa tallriken från samma serie. Sist men inte minst fick hon också en bok som man kan lyssna på djurs olika läten och se bilder och annat som hör till. Pedagogisk och bra – precis som den här lärarmamman gillar :D Vi är så tacksamma för allt fint vår lilla får av vår familj och vänner ♥︎

Muggen med bokstaven M finns att köpa bland annat HÄR och locket HÄR(affiliatelänkar)

🇺🇸 In English

 

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post