Blog post

Veckans att-göra-lista

april 23, 2018

Även om jag är föräldraledig och hemma om dagarna så hinner jag långt ifrån med allt som jag skulle vilja. Jag löser det genom att planera veckan istället för dagen, det ger mig lite mer spelutrymme :P Jag skriver upp allting jag vill ha/måste få gjort under en vecka på en lista och sedan bockar jag av den allteftersom. Dagarna ser ju rätt lika ut men bebis humör och dagsform kan skilja sig något enormt (precis som ens egna ork såklart) och det gör att vissa dagar blir mer eller mindre produktiva.

Nu har en ny vecka börjat och här kommer min att-göra-lista:

  • Baka brorsans födelsedagstårta
  • Tvätta kläder
  • Måla klossar
  • Hämta ut paket
  • Sätta ihop våra utemöbler

Nu är den här listan väldigt avskalad då jag inte tar med sysslor som att göra rent badrummen osv :P Glad måndag till er alla!

🇺🇸 In English

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post