Blog post

Soffbord och dagens planer

mars 15, 2018

God morgon härliga torsdag! En dag kvar sen är det helg. Det borde väl inte spela någon roll för mig som är föräldraledig och därmed hemma varje dag men man längtar lite extra till helgen ändå för att tillbringa mer tid med mannen. Familjen känns ju komplett när man är hemma allihop ♥

Idag kommer min mamma hit för att umgås med mig och Melina. Jag hade tänkt rensa lite kläder och skor, prova ALLT i min garderob och verkligen slänga/sälja sånt som inte passar. Kroppen har ju förändrats litegrann efter graviditeten, höfterna är lite bredare och en del toppar sitter illa har jag märkt. Jag behöver någon som ärligt kan säga vad som sitter bra och vad som blivit dåligt i tvätten och borde slängas – min mamma är perfekt för det uppdraget :D

Annars tänkte jag visa er min nya spegelbricka eller ljusfat i mässing. Jag beställde den från NEXT och det blev så bra på vårt soffbord. Ljuslyktorna är från Skultuna och finns att köpa HÄR.

Inlägget innehåller affiliatelänkar

🇺🇸 In English

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post