Blog post

Zara Pants & Bear Sweater

mars 13, 2018

Jag älskar att klä på/upp Melina och oftast ser man henne i riktigt flickiga kläder. Mycket pastel kör vi på och gärna rosetter i håret. Man får tycka vad man vill om det och jag vet att många tycker att man ska klä barnen neutralt men ärligt talat är det inget för oss. Jag utgår ifrån hur jag själv är och jag älskar att klä upp mig (min man likaså) så varför ska inte min dotter (eller son om jag får någon) få uppleva samma sak? Jag köper det jag tycker är fint och oftast blir det väldigt flickigt :-) När hon blir äldre kan hon ju välja själv men nu är det mitt tycke och smak som gäller :P

Det här är väl en av de outfits som verkligen är könsneutral för att vara oss och den är sådär lite lagom tuff. Jag fullkomligt älskar de här mjukisarna från Zara och gråter nästan nu när de är för små för henne. Vanligtvis är jag inte sådär jätteförtjust i mjukisbyxor på bebisar utan föredrar tights/leggings men dessa är verkligen fina tycker jag. Tröjan kommer från newbie och den har använts flitigt under vintern.

🇺🇸 In English

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post