Zalando Wanties

februari 25, 2018
Blog post

Så mycket fint det finns till bebisar! Det är verkligen svårt att inte klicka hem massa grejer, speciellt när jag redan handlat från både Lindex och next.co.uk. Imorgon beräknas leveransen från next så det ser jag fram emot. I brist på annat (medan mannen tittade på fotboll och Melina ammades) så spanade jag in vad Zalando hade att erbjuda, mest för att jag behöver en skinnjacka till mig själv i vår. Jag hittade inget direkt som föll mig i smaken och naturligtvis var jag tvungen att se vad barnavdelningen hade fått in för nytt. Baddräkten är så otroligt söt och det är något vi ska införskaffa till Melina, speciellt om hon ska börja på babysim. Hittar vi inget badhus som inte har fullbokat kommer hon ändå behöva ha en till sommaren när vi köper en liten pool till henne att plaska runt i :-)

Sen kommer hon också att behöva nya skor. När övergången sker från vinter till vår och de dagar hon har jacka istället för overall. Jag funderar på att köpa ett par sneakers just för att det är så himla coolt på bebisar men samtidigt kan hon ju inte gå så då känns det onödigt. Jag gillar i alla fall Reebok Classic. Klänningar behövs alltid speciellt om vi får en varm och härlig sommar och jag tyckte mycket om den rödprickiga och den vita med härligt somrigt mönster.

Mango Dora Off White Summer Dress / Living Kitzbühel Ballerina Jeans Shoes / GAP Baby Girl Multicolored Bathing Suit / Mothercare Spot Lead Red Summer Dress / Reebok Classic White Sneakers

Inlägget innehåller affiliatelänkar

🇺🇸 In English

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post