Blog post

Lindexshopping

februari 14, 2018

Glad alla hjärtans dag allesammans!
Jag och lillan har myst hemma hela dagen och gjort middag till pappan i huset. När han kom hem hade han med sig choklad, rosor, och parfym till mig. Melina fick en söt rosa humla som låter. Den kan enkelt hängas upp i barnvagnen eller babyskyddet. Jag ska försöka få till lite bilder på grejerna :-) När vi sedan varvade ner för kvällen satt jag och ammade och passade på att klicka hem lite nytt till lillans garderob. Mycket fint tycker jag Lindex har. Den vitmönstrade bodyn fick jag också som gåva från Liberoklubben i och med deras poängsamling. 

1. vitmönstrad body / 2. svart body / 3. rosa, ärmlös body / 4. rosa finstickad kofta / 5. svarta leggings

Inlägget innehåller affiliatelänkar

🇺🇸 In English

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post