Blog post

Hej mitt vinterland

februari 5, 2018

Tänk vad underverk lite snö kan göra! Jag är inte världens största fan av vinter och kyla men när det är fyllt med snö och sol på det, ja då är det vackert. Vi har tagit promenader och verkligen passat på att vara ute och njuta. Det är ju faktiskt inte varje vinter vi får såhär mycket snö och oftast brukar den ju försvinna efter någon dag eller så. Nästa vinter kommer Melina ha fyllt 1 år och då hoppas vi det blir ännu roligare att vara ute med henne när hon kan leka eller åka pulka med oss :-) 

En bra pulkabacke i vårt område / Perfect hill for sledging 

Nu håller Melina på och äter (jag har lärt mi blogga och amma samtidigt haha), och när hon är klar ska jag laga lite mat och om hon är på gott humör kanske jag till och med får till att baka lite semlor! Ha det gott ♥

🇺🇸 In English

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post