Blog post

Torsdagsbabbel

februari 1, 2018

Glad torsdag på er!
Här rullar dagarna på och vi försöker hänga med så gott det går. Vi har haft lite sjukstuga här hemma tråkigt nog men det börjar bli bättre! Mannen har varit magsjuk, som tur är drabbades inte jag eller Melina av det. Sen lagom när han blev bättre fick jag feber och ont i kroppen, men det gick över efter 1 dag och nu är jag lite snorig bara.. Melina har *peppar, peppar* hållit sig frisk ♥ Det är dock inte roligt att inte känna sig 100 och behöva ta hand om en liten som kräver både lek, mat och uppmärksamhet. Men det har gått bra och nu hoppas jag att detta håller i sig.

På lördag blir lilla tösen hela 11 veckor gammal och nu märks det verkligen hur mycket starkare hon är. Jag tycker också att hon ser lite äldre ut än vad hon är, vilket inte är så konstigt med tanke på att hon bakades 2 extra veckor i magen :P I och med att hon är så mycket mer med och kräver rätt mycket uppmärksamhet till och från så har jag tänkt att börja träna lite smått. Jag känner verkligen att jag måste stärka upp min bål och rygg för det blir en hel del lyft och bärande och den här klumpen är inte så lätt längre. Ryggen och nacken har börjat ta stryk och jag känner även en del ut mot höfterna då bäckenet inte heller är helt stabilt. Så för mig blir det enklare styrke- och stabilitetsövningar här hemma. Jag hoppas kunna hitta bra videos på YouTube att följa. 

När det gäller vikten så vill jag absolut inte gå ner mer, utan snarare tvärtom. Efter förlossningen (i och med amningen) har jag gått ner till min startvikt men hade inte haft något emot att väga 2-3 kg mer. Det tar mycket energi att amma och tyvärr hinner jag inte alltid äta så mycket som jag borde. Det var längesen jag inte stressade i mig en måltid. Nåja, i takt med att Melina växer och blir större och vi får in mer rutiner så hoppas jag också att måltiderna blir mer ordentliga och bättre :-)

Idag har jag hunnit med att laga mat, det blev riswok i kokosmjölk med vårrullar – så gott! Jag har även gjort en efterrätt som passar till alla hjärtans dag, den kommer upp på bloggen inom kort! Förutom det har jag lekt mycket med Melina, duschat, fönat håret, diskat, och tvättat en maskin tvätt. Och nu, skrivit klart det här inlägget. Jag känner mig nöjd! Ha en fin dag allesammans! 

🇺🇸 In English

1 Comments

  • Scarpe da donna

    mars 21, 2019 at 13:06

    Thanks for your article. It is rather unfortunate that over the last 10 years, the travel industry has already been able to to tackle terrorism, SARS, tsunamis, bird flu, swine flu, as well as first ever entire global economic downturn. Through all of it the industry has proven to be solid, resilient and dynamic, finding new tips on how to deal with hardship. There are usually fresh issues and opportunity to which the sector must once more adapt and react.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post