Blog post

H&M-leverans

januari 23, 2018

För ett tag sedan gjorde jag en beställning på H&M. Det tog nästan 3 veckor innan jag fick hem mina varor vilket helt ärligt är under all kritik. Jag förstår att det kan hända att leveranser dröjer under mellandagarna osv, men seriöst, 3 veckor? Nåja, nu är grejerna här i alla fall och här är vad paketet innehöll :-)

Nya solglasögon till våren. Jag gillar den gråa färgen / New sunnies for spring. I like the grey color

Lilla tösen tittar på mig medan jag fotade hennes grejer :’) / My little girl keeping an eye on me whilst I photographed her things

Jacka som Melina kan ha i början på våren / A jacket that Melina can have at the beginning of spring

Fina hårband till Melina / Pretty headbands to Melina

🇺🇸 In English

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post