Blog post

5 fakta om mig

januari 22, 2018

1. Jag är en riktig periodare. Det betyder att jag går all in för något som jag för stunden tycker är kul eller inspirerande men tröttnar lika snabbt och hoppar på något annat. Främst handlar det om när jag inte ser resultat så snabbt som jag vill. Ett bra exempel är träning. Jag kan vara så peppad på det och håller i träningen i kanske 2-3 veckor, sen tröttnar jag eftersom jag inte uppnått de resultat jag vill :P eller för att jag blivit förkyld och sen tappat rutinen.. :’)

2. Jag är otroligt otålig. Denna punkt hänger litegrann ihop med den ovan. Jag har inget tålamod inom vissa områden medan jag i andra har hur mycket som helst. I mitt yrke som lärare har jag rätt mycket tålamod och är pedagogisk och lugn. Men när det kommer till att jag vill ha något som t.ex. en ny matta eller så, då vill jag ha det direkt! Likaså om jag får en idé, då ska den genomföras helst där och då, fast den inte riktigt är genomtänkt fullt ut :P

3. Jag kan vara väldigt tystlåten och har inte alltid behov av att prata. Om det är något jag inte gillar eller om det är nåt som inte passar mig så är jag hellre tyst om man inte direkt frågar mig om min åsikt. Det här beror såklart på umgänget, med vissa är jag mer öppen och med andra mindre.

4. Jag upptäckte att jag älskade bakning och matlagning väldigt ”sent” och inte i barndomen som kanske många andra gör. Det var inte förrän jag flyttade hemifrån som jag på riktigt tyckte att det var roligt.

5. Jag har ett behov av att saker ska vara fina. Bilder ska ha ett visst ljus för att jag ska lägga upp dom på Instagram t.ex. Jag kan ha gjort väldens godaste rätt men om den inte är snyggt upplagd så tar jag inte kort på den :’) Likaså kan jag gå och fundera i oändlighet om det är något som stör mig inredningsvis. Just nu är det vårt köksbord, jag får helt enkelt inte till vad jag ska ha på bordet som gör mig tillfreds :D

🇺🇸 In English

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post