Tipitält

januari 13, 2018
Blog post

JaBaDaBaDo Lektält Tipi (naturfärgad) 799:- / 2. Rommate HippieTipi Lektält (beige) 1084:- / 3. Rommate HippieTipi Lektält (rosa) 1119:-

Jag är på jakt efter ett lektält åt Melina som vi ska ställa i vardagsrummet under trappan. Jag ser framför mig hur fint det kommer bli med en fin matta därinne och massa gosiga kuddar och mjukisdjur. Problemet är bara att jag inte riktigt kan bestämma mig för färg och modell. Ovan ser ni några av mina favoriter. Rosa är väl den jag minst vill ha även om den är himla fin. Utan det lutar åt antingen vit eller beige. Men vilken ska man välja :’) kanske ska låta mannen bestämma så slipper jag beslutsångest haha. Nedan har jag satt ihop lite bilder från Pinterest på lektält jag tycker har inretts fint.

Inlägget innehåller annonslänkar

🇺🇸 In English

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post