Blog post

Dålig sömn

januari 11, 2018

Inatt sov jag inte alls bra, fick kanske ihop 4-5 timmar totalt och ingenting under dagen. Melina har vaknat några gånger under natten och hade svårt att somna om trots att matning och bärande. Sen var vi tvungna att gå upp tidigt imorse så jag har känt mig som en zombie hela dagen. Hon har däremot sovit bra under dagen, mest i min famn eller på mitt bröst vilket har gjort att jag haft svårt att somna själv (men även för att jag har svårt att sova när det är ljust ute). Hoppas verkligen på en bättre natt inatt. Förstår inte hur man orkar om man har bebisar som vaknar varannan timme eller ännu oftare. Inser mer och mer för varje dag vilket jättejobb vi föräldralediga gör dagligen.

🇺🇸 In English

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post