Blog post

My Balloons

januari 7, 2018

God morgon!
Jag gick upp lite tidigare idag, tog en dusch och njuter nu av lite egentid med frukost och kaffe. Mannen och Melina sover. Hon vaknade för mat 7.30 och sen lyckades hon somna om igen strax efter 8. Vi får se hur länge sovstunden varar :-) Jag har skapat en ny kategori här på bloggen som heter ”Bebis Outfits” där jag helt enkelt kommer lägga ut outfitbilder på lilla tjejen. Först ut är denna simpla utstyrsel. Leggings, body och en jättehaklapp, haha! Haklappen köpte min mamma åt henne utomlands och jag tyckte färgerna passade så bra till de lite smutsiga lila leggingsen.

Leggings – newbie / Bodysuit – Gekås / Haklapp – köpt utomlands

🇺🇸 In English

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post