Blog post

Nyårsafton

januari 6, 2018

Hej på er!
Äntligen har jag lagt in bilderna från nyår på datorn och kan därmed skriva det här något sena inlägg. A och jag valde att detta år fira nyår med våra föräldrar vilket var trevligt. Vi åt mat och umgicks. Kvällens höjdpunkt var såklart Melina som var riktigt snäll den kvällen. Dock har hennes sovvanor ändrats lite efter den helgen, vet inte om det beror på mycket intryck eller om det är utvecklingsfas #2 som spökar. Hur som helst så var det helt underbart att få fira in det nya året tillsammans med sitt barn :-) Här kommer lite bilder från kvällen.

Kvällens dukning / Table setting

Till förrätt åt vi bland annat denna goda räkcheesecake / We had shrimp cheesecake as one of our starter meals. 

Vi öppnar presenter på nyår istället för jul / We open presents on New Year’s and not on Christmas Eve/Day

Det har blivit lite av en tradition att jag gör tårta dagen till ära. Detta år fick det bli Devil’s Chocolate Food Cake – fantastiskt god! / It has become a tradition for me to make a cake for New Year. This year I made the Devil’s Chocolate Food Cake – delicious!

Min stiliga man och kvällens vackraste / My handsome man and the evening’s most beautiful girl.

Min överdel är från Zara och visst är den nästan identisk med Melinas klänning? / My top is from Zara and it matches perfectly with Melina’s H&M dress.

🇺🇸 In English

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post