Baby Wishes

december 11, 2017
Blog post

Innan Melina föddes älskade jag att hänga på olika onlineshoppar och drömma om vad jag ville köpa till henne. Nu är inget undantag när hon väl är här men dock finns inte riktigt samma tid till att göra det på samma sätt som förr. Istället får jag vara mer effektiv och prioritera. I nyårsklapp kommer hon att få mestadels kläder men även någon leksak och en bok tänkte vi. I och med att hon är så liten så bryr hon sig knappast om paket men vi känner ändå att vi vill ge vår skatt något hennes första nyårsafton. Här är i alla fall ett litet kollage på bra presenter man kan ge till små bebisar om man behöver lite tips. Vi kommer inte att köpa några av dessa presenter till henne.

🇺🇸 In English

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post