Tisdag och BVC

december 5, 2017

Hej på er!
Igår var det första dagen jag och Melina var hemma själva på dagen då mannens 10 dagar i samband med förlossningen löpte ut. Vi underhöll oss med att gå promenad och att mysa omkring hemma. Dock hade jag hoppats få mer gjort eftersom jag förväntade mig att hon skulle sova rätt mycket, men icke. Så fort hon somnat i min famn och jag la ner henne så vaknade hon och ville upp i famnen igen. Jag får vara glad att jag fick i mig frukost och lunch, haha! När jag sen skulle börja med middagen fick jag stänga av allt och bära henne tills A kom hem och hjälpte till. Idag har hon inte varit lika klängig :-)

Vi har också införskaffat en Ergobaby bärsele som jag och hon ska prova imorgon för att se om det går att vara lite mer effektiv samtidigt som hon har mig nära. Annars var Melina, jag och min mamma iväg till BVC för en andra kontroll. Lilla hjärtat har växt på sig fint och gått upp 180g på 7 dagar så nu väger hon mer än sin födelsevikt och jag är så glad! 4545g ligger hon på, och 55cm lång så 1cm har hon växt på 17 dagar. Förutom det var vi en sväng till Babya, jag var nervös över att hon skulle skrika i affären men hon sov och var hur snäll som helst :-) Nu ska vi se Hela Sverige bakar innan det är dags för sängen.

Önskar er en fin kväll ♥

🇺🇸 In English

 

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post