Unnar mig lite nytt

november 17, 2017
Blog post

Igår fick jag hem mitt skönhetspaket som jag beställt från eleven. Passade på att unna mig lite nya skönhetsprodukter (tröstshopping) då det känns som en evighet sen jag sist köpte smink. Jag har länge varit inne på att göra något med mitt hår, men ville inte färga det riktigt ifall jag ångrar mig och vill bli ljus igen (det blir en så lång procedur att få tillbaks det ljusa), så därför föll valet på att testa en intensivtoning från Wella, jag valde den här nyansen. Tonade håret idag och jag är SÅ nöjd med resultatet! Måste visa sen hur det blev.

Vidare ville jag ha en bra handkräm då jag utsätter mina händer för både det ena och det andra så är det viktigt att de blir ordentligt återfuktade. Jag valde en handkräm från Rituals baserad på sötmandelolja och indisk ros.

När det kommer till att smink sig hemma så försöker jag att låta huden vila så mycket som möjligt. Men när man är hemma ganska mycket av tiden så vill man ibland piffa till sig och se lite fräsch och representabel ut, så lite nytt budgetsmink är i sin ordning att använda då tycker jag. Lumene är ett märke jag gillat sen förut som också är skonsam mot min hud så jag tänkte testa deras Blur foundation som passar alla hudtyper. Likaså läste jag på om Maybellines Instant Rewind concealer och efter att ha fått ett positivt intryck så klickade jag hem den också – i färgen Brightener. Sista produkten fick bli NYX HD finishing powder som jag tänkt använda för att sätta concealern under ögonen och förhoppningsvis ljusa upp det partiet ytterligare.

Inlägget innehåller annonslänkar.

🇺🇸 In English

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post