Bra Tisdag

november 14, 2017
Blog post

Tisdagkväll och snart dags för sängen. Idag har jag varit väldigt produktiv vilket jag inte förväntade mig alls. Jag gick upp vid 9-tiden och kände mig så seg och bara allmänt deppig. Efter lite frukost och kaffe så blev det lite bättre. Min plan för dagen var att jag skulle tvätta kläder och laga mat. Men när jag väl satte igång så gick det av bara farten med typ allt. Jag tror jag tvättade 4 maskiner tvätt, bäddade rent sängen, dammade, torkade, vek kläder, gjorde iordning köket, lagade mat och hann lägga en tröstbeställning på ett par Lily & Rose-örhängen. Ju mer sysslor jag bockade av, desto gladare blev jag! Så jag fick en bra dag ändå!

Recept på hur jag gör mitt surdegsbröd

🇺🇸 In English

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post