Söndagsbabbel

november 12, 2017
Blog post

Hej på er!
Jag sitter i köket, lyssnar på musik och passar på kvällsmaten. Jag gör en bosnisk rätt, en slags gryta gjord på vaxbönor som kokas i mjölk – så gott och att äta den med nybakt bröd är heaven! Idag har jag roat mig med att få lite mer ordning på bebis rum, bland annat med gardiner, det hann bli mörkt när jag var klar, haha. Vi gick också en lång promenad som jag kämpade mig igenom i hopp om att lillan ska fatta vinken och komma ut… imorgon har jag barnmorskebesök så jag antar att jag kommer få en tid för igångsättning om det inte händer något innan dess. Jag tycker dom här dagarna jag gått över tiden ändå har gått snabbt, imorgon är det bf+10 – helt galet! Jag bjuder på lite bilder från bebis rum, jag blir så glad när jag är där inne, och brukar smyga mig dit ofta nu när jag känner att längtan blir för stor ♥︎

Trevlig kväll på er!

🇺🇸 In English

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post