What’s in My Hospital Bags

november 8, 2017
Blog post

Ännu har ingen bebis tittat ut och tålamodet tryter minst sagt. Idag tänkte jag att det var en bra idé att revidera innehållet i min och lillans bb-väskor för att säkerställa att jag har med det som behövs. Sen är det otroligt svårt att veta vad man kommer att behöva, hur stor bebisen är osv. Det jag tänkte var att några plagg i storlek 50 och några i 56 och att inte överpacka då vi förmodligen kommer ligga mycket hud mot hud. Jag hade till mig själv först packat ner bindor men efter att jag läste på landstingets hemsida att man får det av dom så plockade jag ur dom. Blöjor till bebis får man också men jag har lagt i några iaf. Jag inser också att jag borde packa ner ett par strumpor till till lillan då ett par kanske är för lite. Jag tror att jag fick med allt i listan nedan, men det kan vara några småsaker jag glömt skriva med. Vi får också se om vi har med oss dator, allt beror på hur förlossningsstarten blir :-)

Babys väska:
en mjuk filt, några blöjor
två tunna filtar att vira runt bebis vid hud mot hud
mjukisdress i strl 56
en body i strl 56
ett par byxor i strl 50
två bodys i strl 50
en pyjamasdräkt i strl 50
ett par strumpor, 3 st mössor
ett par utevantar, två par ”innevantar”
en fleeceoverall
napp med namn-napphållare
elefantsnuttis
babynest, kudde, täcke

Min väska:
två mjuka toalettrullar
tofflor, mobilladdare
hårborste. schampo, balsam och duschkräm, torrschampo
tandborste, tandkräm
bröstvårtssalva Purelan, amningsinlägg
3 st stora trosor, två amningsbh
mjukisbyxor, gravidleggings
amningslinne, pyjamas som knäpps upp
två gosiga par strumpor
tjock tröja, finstickad tröja
kofta, morgonrock

 

🇺🇸 In English

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post