H&M Wanties

oktober 10, 2017

Det har öppnat upp en H&M Home-avdelning i vår stad och jag är så glad för det! Har ännu inte haft möjlighet att ta mig en titt men tänkte göra det kanske imorgon om benen tillåter. En klipptid är även inbokad vilket är mer än välbehövligt då jag inte varit hos frisören på minst ett halvår. Tänkte också ge mig på att färga det brunt så blir det lite mer höstigt och enhetligt. I alla fall, dessa små prylar från H&M hade jag inte haft något emot att få med mig hem. Men jag kan tänka mig att jag mest kommer att titta på om dom har söta saker till barnrummet :-) återkommer med en rapport om det blev något köp.


🇺🇸 A H&M Home department has opened in my town and I’m so excited about that! I haven’t yet been but I thought I’d go tomorrow if my legs don’t hurt as much (pregnancy issues…). I also have a hairdresser appointment tomorrow which is very much needed since I haven’t cut my hair in over 6 months. I’ll also dye it brown so that it gets more suitable for fall. Anyway, I wouldn’t mind going home with these little thingies from H&M, although, I will most likely have my eyes on the baby stuff :-) I’ll be back with a report if I happen to buy anything.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post