Update

oktober 8, 2017

Hej!

Vi har flyttat in i det nya huset och jag längtar efter tills saker och ting börjar falla mer på plats. Vi har kommit någorlunda i ordning men det är mycket möbler och detaljer som fattas :-) det tråkigaste av allt i dagsläget är att vårt fiber inte fungerar vilket betyder att vi varken har internet eller tv-kanaler. Imorgon kommer en tekniker hit och då hoppas jag vi får mer svar!

Key Lime Pie I made yesterday.

🇺🇸 Hello! We have moved into our new house and I can’t wait for it to become even more like a home. We are missing some furniture and details but we’ll get there eventually. The annoying part is that we at the moment don’t have internet or tv so that sucks pretty much! Tomorrow I hope we’ll get more answers since a tech-guy is coming to have a look.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post