Baby Shopping

september 23, 2017

Idag går jag in i vecka 35, helt galet när jag tänker på det. Kanske dags att packa förlossningsväskan snart? Jag tänkte ta det när vi flyttat och kommit någorlunda i ordning. Det känns också konstigt men otroligt spännande att vi tillbringar sista helgen i lägenheten, för nästa flyttar vi ju :-) så idag ska vi fortsätta packa kläder, skor och sånt. Sen ska vi till Erikshjälpen och donera lite grejer och efter det blir det en tripp till möbelaffärer för att spana på ett nytt soffbord, matta och lite annat vi behöver. Jag trodde faktiskt att vädret skulle vara bättre men det är otroligt disigt, regnigt och grått – hoppas det klarnar upp senare :-)

Här är några nya tillskott till lillan som jag köpt på senare tid ♥︎

Above you can see the cutest little romper for cold days – from H&M. I’m thinking that the baby will wear this in the stroller sleeping bag when we’re out for walks.

Pink velour set with heart pockets (meeeelting), also from H&M.

A body in merino wool from nameit (also for colder days), a cute little briefcase that will serve as decoration in the nursery until baby can play with it, and a few bandana bibs – from Jollyroom.


🇺🇸 Today I’m entering week 35 in my pregnancy – so crazy. Perhaps I should pack my delivery/hospital bag soon? It also feels weird to spend our last weekend in this apartment. We have so many memories but, at the same time, we’re so ready to move on and leave this place. We’ll continue to pack today, mostly clothes and shoes. Later today we’ll drive to a local second hand shop and donate some things we no longer need/use, and after that we’ll look for furniture. We no longer have a coffee table or a rug in the living room so that’s kind of a priority. And we’ll see what else we find :-) It’s a pity that the weather is so awful; rainy, grey, and foggy – hopefully it will get better throughout the day.

Here are some new baby clothes I have bought lately ♥︎

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post