On Our Baby Wishlist

augusti 12, 2017

Babysitter / Enhörningshuvud / Sophie The GiraffeBabymonitor / Babykroppsvård / Mjuka klossar 

Sakta men säkert börjar vi förbereda oss inför bebisens ankomst. Jag har idag gått in i vecka 29 och det känns som att tiden både går otroligt fort men ändå så fruktansvärt sakta. När vi väl börjar packa inför flytten så tror jag det kommer gå fort på riktigt. Hur som helst, jag har satt ihop ett litet kollage på bebissaker som inte skulle vara helt fel att ha. Jag tycker dom mjuka klossarna från Åhlens är urgulliga.


🇺🇸 Slowly but surely we are staring to prepare for our baby girl’s arrival. Today I entered the 29th week of pregnancy and I feel like time both flies and moves painfully slowly. I guess that when we start packing and get ready to move that things will speed up for real. Anyway, I have put together a collage of baby things that I wouldn’t mind having. I find the soft blocks to be especially adorable ♡

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post