Opatija, Croatia

augusti 6, 2017

Hemma igen efter 3 veckor utomlands – en vecka i Kroatien och två veckor i Bosnien. Vi har haft det jättebra men det är såklart skönt att komma hem. De senaste dagarna har varit outhärdliga i Bosnien pga värmen – tacka högre makter för AC! Nu ska vi bara ta det lugnt innan det blir tidig läggdags, imorse fick vi gå upp kl: 04.00 för att hinna med flyget.

Här kommer lite bilder från Opatija, Kroatien.

 

 

 


🇺🇸 We’re home again after 3 weeks abroad – one week in Croatia and two weeks in Bosnia. We have had an amazing time but it’s always good to come home. The last days in Bosnia have been brutal due to the heat wave, I don’t know how I would have coped if we didn’t have AC. Now me and A will watch some TV before bedtime, we had to catch an early flight this morning and had to get up at 4 o’clock.

Here are some photos of our Opatija, Croatia visit.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post