Going Away

juli 16, 2017

Imorgon åker jag och mannen iväg på lite utlandssemester. Vi har valt att flyga till Kroatien, till en liten mysig stad vi båda varit i tidigare som tonåringar med våra respektive familjer. Opatija heter den och har mycket kultur och sol/bad att bjuda på. Vi stannar där i 6 nätter och sedan åker vi vidare mot Bosnien för att hälsa på lite släkt. Hoppas på mycket sol och upplevelser :-) kommer uppdatera så fort jag får tid med härliga bilder.

🇺🇸 Tomorrow me and my husband are going away on a little trip . First off is Croatia and a cozy little town called Opatija. We have been there before (separately) as teenagers with our families. The town has many old buildings and as for now we’ll be getting really nice weather. We’ll stay there for 6 nights and then we’re going over to Bosnia to visit some family. I will update as soon as I get a bit of extra time. Hopefully we’ll have a good time and snap lots of lovely pictures :-)


Pictures borrowed from Google.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post