Graduation Outfit

juni 6, 2017

outfit blue blazer

För två år sedan på 9:ornas avslutning hade jag på mig det här, förra årets outfit kunde jag inte hitta men jag vet att det var något liknande (tror det var min kornblåa figursydda klänning). Jag kommer definitivt inte in i någon av de nämnda plaggen och absolut inte i den vita, den var på gränsen redan då :’) Frågan är då vad jag ska ha på mig detta år? Grejen är också att jag precis i slutet av avslutningen ska direkt på ultraljud så det måste vara något jag smidigt kan dra upp/ta av mig. Just nu lutar det åt en ny klänning jag beställt från Nelly. Men, vi får som sagt se vad det blir :-)


🇺🇸 Two years ago I wore this outfit for our 9th grader’s graduation. I couldn’t find a picture of what I wore last year but I believe it was a similar body shaped dress in a blue color. I can’t definitely not fit into any of the dresses anymore, and especially not into the white one :’) Question is what to wear this year.. the thing is that I, right after graduation, have my ultra sound so it must be something I can easily pull up/take off. I have ordered a nice black dress from Nelly, and I think that I will be wearing it.. but we’ll see :-) 

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post