Zara Mini

maj 13, 2017

Jag har lite smått börjat titta på kläder till lilla mini i magen, har inte köpt något än och vet inte om jag ska göra det innan rutinultraljudet. Men vi ska till Stockholm den 24 maj och titta på Europa League-finalen och då ska vi förmodligen besöka Mall of Scandinavia innan matchen. Dom har ju Zara där och jag blir så sugen på att köpa något litet när jag ändå är där. Rutinultraljudet ska vi göra i början på juni så det är inte så lång tid kvar.. på Zaras hemsida har dom iaf massa fina kläder till dom små och här har jag valt ut några som jag tycker är rätt könsneutrala :-) Om vi får reda på vad det är för kön på bebisen så tror jag att vi kommer att handla betydligt mer färgglada kläder ♥︎ ♥︎ ♥︎

🇺🇸 I have slowly started to look at some baby clothes to mini. I haven’t yet bought anything and I don’t know if I dare to do so before our second ultrasound. We will be going to Stockholm May 24th and watch the Europa League finale, and we have plans to visit Mall of Scandinavia before the game. They have Zara and I am so tempted to buy something whilst there. The second ultrasound (where we hopefully will find out the gender) is at the beginning of June, so it’s not that far away. On Zara’s webpage they have plenty of cute clothes for the little ones and here are some that I like and found to be gender neutral :-) If the baby cooperates and we learn the gender we will buy way more colorful clothes ♥︎ ♥︎ ♥︎

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post