Right Now

maj 11, 2017

Mitt favoritmellanmål eller kvällssnacks är helt klart frukt! Jag har alltid gillar frukt och bär men nu när jag är gravid vill jag äta det hela tiden. Mest äter jag utav jordgubbar, nektariner, vindruvor, ananas, kiwi och banan. Längtar också efter riktigt goda meloner, tur att vi åker utomlands i sommar så jag kan få min dos :-) Tycker inte meloner är lika goda i Sverige som i varmare klimat.

🇺🇸 My favorite snack at the moment is fruit. I have always liked fruit and berries but now when I’m pregnant I want to eat it all the time. Mostly I eat strawberries, nectarines, grapes, pineapple, kiwi, and bananas. I’m also longing for tasty melons. Lucky for us, we’re going abroad this summer so hopefully I’ll get my share of the melons too :-) I don’t fancy Swedish melons as I do the ones in warmer climate.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post