We’re Expecting!

april 30, 2017

My husband and I can gladly share with you all that we’re expecting our first baby in November and we couldn’t be happier! It’s so bizarre to think about, that there’s a tiny little human who lives inside my body. I get blown away every time that crosses my mind, or every time I see our ultrasound pictures. Currently I’m 13+1 weeks pregnant which means that I have entered the 14th week of pregnancy. My pregnancy so far has been uncomplicated – knock on wood. I haven’t had any morning sickness, no throwing ups, and no extreme fatigue. I’ve been tired (mostly in the evenings around 7 but that’s a bit better now), and hungry! I’ve already gained 3kg which for me is incredible since I’ve been struggling to actually gain weight before getting pregnant. The next ultrasound will probably be in the beginning of June. Then we can found out the sex if we want ♥︎


🇸🇪 Min man och jag är så otroligt glada över att kunna gå ut med att vi väntar vårt första barn i november. Det känns så overkligt på nåt sätt att det växer en liten människa i min kropp just nu! Jag blir helt lyrisk varje gång jag tänker på det eller ser våra ultraljudsbilder. Jag har precis gått in i vecka 14 (13+1) och hittills har min graviditet varit okomplicerad – ta i trä. Jag har inte mått illa eller kräkts, och inte varit extremt trött heller. Mest kvällstrött har jag varit och kunnat lägga mig vid 7-8, nu är det med lite bättre och jag orkar vara uppe mer. Däremot har jag varit så hungrig! Jag har redan gått upp 3kg vilket för mig känns helt otroligt då jag innan graviditeten kämpat för att gå upp i vikt. Nästa ultraljud ska jag göra i vecka 18-19 sa barnmorskan, det blir i början på juni om jag inte räknat fel. Då kan vi också få reda på kön om vi vill. Åh, så spännande allt är! ♥︎

Happy Saturday to you all!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post