If I Had a Garden

april 20, 2017

I am really longing for my own garden. Luckily we will have a little garden to enjoy when we move in to our new house (hopefully this fall). There’s something special about growing your own plants and watch them develop. Until an actual garden, I have planted a few seeds this season and hopefully I can enjoy flowers, herbs, and tomatoes on my balcony. If I, however, did have a garden at this moment, here’s 10 plants/flowers I would grow.

 

 

 

 

 

  1. Hydrangea / 2. Peonies / 3. White Tulips / 4. Strawberries / 5. Geranium / 6. Roses / 7. Lobelia / 8. Raspberries / 9. Tomatoes / 10. Yellow Beans

🇸🇪 Jag längtar verkligen efter en egen trädgård. Lyckligtvis kommer vi få lite grönyta att njuta av när vi i höst (förhoppningsvis) flyttar in i vårt nybyggda hus. Det är något speciellt med att se något man odlat växa fram och ta form. Jag har den här säsongen satt några frön som jag hoppas ska gro väl så jag kan njuta av lite blommor, örter, och tomater på balkongen. Om jag hade en trädgård idag så skulle jag så dessa ljuvliga blommor/grönsaker.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post