Bare Minerals Complexion Rescue

mars 26, 2017

Meet my newest beauty addition – The Bare Minerals Complexion Rescue. It’s a tinted cream that works great as a primer or on its own if you want a lighter coverage. I like the product but it takes a lot of it to get good coverage, especially for me as I at the moment am struggling with my skin. I have way more breakouts than I usually do and this cream does not cover it all. Other than that, it’s easy to use, leaves a natural finish, and has a great smell. My color is Vanilla and I think it suits my skin fine since it is a yellow tone.

How I store my makeup at the moment / Hur jag förvarar mitt smink för tillfället


🇸🇪 Min nyaste sminkprodukt är Bare Minerals Complexion Rescue som är en färgad dagkräm. Den funkar jättebra som primer, men går såklart också att använda på egen hand om man vill ha en lätt täckning. Jag gillar produkten men nackdelen är att det går år rätt mycket utav den om man vill ha högre täckningsgrad. I dagsläget behöver jag det då min hud inte riktigt är samarbetsvillig. Jag har på sista tiden fått mycket mer finnar och plitor. Förutom det så är produkten lätt att använda, lämnar en naturlig finish och luktar gott. Färgen jag har är Vanilla och den passar min hud bra då den har en gul underton.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post