Bedroom Thoughts

mars 4, 2017

Hi everyone!
Currently I’m browsing for bedroom inspiration to our new house. I know we still have at least 6 months left until getting close to moving, but a girl can dream and prepare in time, right? We have pretty much decided to get a continental bed with a quilted headboard. Preferably I want it in beige, but I could settle with a light grey as well. The pictures above (from Pinterest) are two very good inspiration pictures to how I would want it to look. Oh, I can’t wait until we move!


🇸🇪 Just nu letar jag sovrumsinspiration för fulla muggar till vårt nya hus. Jag vet att vi har minst 6 månader kvar innan flytten närmar sig men jag är ju en drömmare och gillar att vara förberedd i god tid :) Vi har bestämt oss för en kontinentalsäng med pikerad huvudgavel. Helst vill jag ha sängen i beige men jag skulle kunna tänka mig en ljusgrå nyans också. Bilderna ovan (från Pinterest) är två inspirerande exempel på hur jag vill ha det. Oh, jag kan knappt bärga mig tills vi flyttar!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post