Love Moschino

januari 30, 2017

Remember the ”What I got for the Holidays” post? I showed you a glimpse of my Love Moschino bag and then promised I would show you more of it in a separate post. Well, here it is. I love the quilted pattern with the golden details. It’s handmade and feels so luxurious, especially with the red satin lining. I think the size is just right. Easy to carry since it’s not too big, but I can still fit my wallet, phone, gloves, and a few extra bits. I got mine from a store called Boozt but I’m sure it’s available in other stores as well.

 

🇸🇪 Translate: I ett tidigare inlägg visade jag en liten glimt av min Love Moschino-väska och lovade ett separat inlägg om den. Väskan känns otroligt lyxig med det quiltade mönstret och den röda insidan som är i satin. Storleken är precis lagom tycker jag, enkel att bära runt då den inte är för stor. Allt jag behöver får plats utan problem, så som mobil, plånbok, handskar och lite andra smågrejer som är bra att ha. Min väska kommer ifrån Boozt men den finns säkert på andra ställen också.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post