Dubai Outfit #2

januari 22, 2017

This is the first dinner-outfit I wore in Dubai. I was a bit unsure whether it would be appropriate or not considering that the skirt is a bit short and that I’m showing my shoulders. But I decided to go for it since I’ve read that it shouldn’t be any problems, and guess what, it wasn’t! I even saw girls wearing less and more provocative so I was pretty safe :-)

Skirt – H&M / Top – Mango / Heels – Zalando / Watch – Gant


🇸🇪 Translate: Här är en outfit jag bar när vi var ute och åt den första kvällen i Dubai. Jag var lite osäker om jag kunde ha den då kjolen är rätt kort och jag visar axlarna men jag chansade och det var hur lugnt som helst. Jag såg andra tjejer som hade betydligt mer utmanande så jag kände mig rätt bekväm :-)

1 Comments

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post