Red Velvet Top

december 25, 2016

Hello!
We came back home from our honeymoon in Dubai over a week ago, and it’s so funny how quickly you adapt to your everyday life – like you haven’t even been away. Anyway, we had an amazing time and a few photos from the trip will be up on the blog soon. We didn’t do any crazy shopping mostly because the prices were ridiculously high compared to Sweden. But I did come home with some bits, and here is a red velvet top I got from Zara.

Translate: Hej! Vi kom ju hem från smekmånaden i Dubai för lite mer än en vecka sedan, och det är helt sjukt hur snabbt man faller in i gamla rutiner och vanor – som om man aldrig ens varit iväg :D Hur som helst så hade vi det helt fantastiskt och lite bilder ifrån resan kommer att komma upp snart. Det blev lagom med shopping därborta i och med att priserna var rätt saftiga, men här är en av tröjorna som jag kom hem med. En röd sammetsdröm från Zara.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prev Post Next Post